Hírek

2020-03-05

Farsangoltak a Trefort tagiskola kollégiumának diákjai

Több mint egy hetes rendezvénysorozat keretében farsangoltak a Trefort tagiskola diákjai február 3-a és február 13-a között.

A már a hagyományos program keretében teremfoci bajnokságra, sakk-, kondi- és asztalitenisz versenyre került sor.
A foci bajnokságra két estén került sor, mert az induló hat csapat körmérkőzést játszott egymás ellen, s bár időnként éles küzdelemre került sor, végül a Labdarúgó Akadémia egyik csapata diadalmaskodott.
A kondi versenyen indulóknak pedig négy perc alatt kellett minél több fekvőtámaszt csinálniuk, s bár itt is komoly erők feszültek egymásnak, majdnem holtversenyre került sor, mert mindegyik induló csaknem 100 fekvőtámaszt produkált a megadott idő alatt.
A sakkozók is kiegyenlített küzdelmet folytattak egymással, hiszen a győztes csak egy ponttal előzte meg a második helyezettet.
Az asztalitenisz versenyen pedig egyszerre öt asztalon játszottak egymás ellen az iskola tornatermében. A kupát Vizis Balázs nyerte el, míg tavaly ősszel a most második helyen végzett Pallai Zsigmond volt a befutó.
A farsangolás utolsó napján pedig, a kollégium diákönkormányzatának szervezésében a farsanghoz kapcsolódó vetélkedőre került sor. Az ügyességi és kvíz kérdésekből álló és más szellemi erőket mozgósító hét feladattal három csapat küzdött meg, akik soraiban vendég diáklányok is közreműködtek, sőt a zsűri is lányokból állt a kollégista fiúk nagy örömére.
A farsangolás zárásaként pedig farsangi fánkkal lepték meg a diákokat, köszönhetően a Zwack tagiskolának és a kollégium gondnokának és személyzetének, valamin t a konyhás néniknek. 

 

További képek a galériában...