Hírek

Maróti Könyvkiadó - Electude Bemutató

2019-11-20

A közlekedési munkaközösségünk több programmal is készült a legutóbbi nyílt napunkra. A  Maróti Könyvkiadó képviselői tartottak előadást és interaktív bemutatót az Electude digitális tananyagról, amely kimondottan az autós szakmákra lett megalkotva és amely a kerettanterv szerinti témaköröket, tananyagot tartalmazza.

Ennek használatával könnyebbé válik a szakmai ismeretek elsajátítása és elsajátíttatása is illetve a vizsgára való felkészülés is . A demo változat kipróbálása a diákok körében is nagy népszerűségre tett szert, eredményeik és aktivitásuk alapján az iskolánk díjat kapott az előző félév során.

Az aulában a MÁV Csoport képviselői is jelen voltak és információkat szolgáltattak az itt megszerzett szakmák elhelyezkedési lehetőségeiről és a továbbtanulási lehetőségekről a cég berkein belül.

Az E115-ös teremben tartottuk meg kivetítéssel egybekötve a közlekedési szakmákra a beiskolázási fórumunkat, ahol a szakmai orientációs információk, kedvcsináló szakmai életút bemutatása és a beíratkozással kapcsolatos kérdések voltak előtérben.

Örülünk, hogy nagyszámú érdeklődés övezte szakmáink bemutatását.