Hírek 2020. március

Trefortos Hearthstone verseny a könyvtárban

2020, MÁRCIUS 18

Trefortos Hearthstone verseny a könyvtárban

Első alkalommal rendeztünk házi bajnkságot a Hearthstone nevű online kártyajátékkal 2020.03.12-én. Az eseménynek az iskola könyvtára adott helyet, (ami egyúttal Digitális Jólét Pontként is funkcionál, ingyenes internetezési lehetőséggel) ahol a 14 versenyző egymásnak feszülhetett okostelefonokkal és tabletekkel.

Tájékoztatás a Békéscsabai SZC tanulói számára a gyakorlati képzés teljesítésére vonatkozóan

2020, MÁRCIUS 16

Tisztelt Tanulók, Tisztelt duális képzésben résztvevő Gyakorlati képzőhelyek!

2020.03.16-tól a diákok nem látogathatják a Békéscsabai Szakképzési Centrum egyetlen épületét sem, s ezzel párhuzamosan a digitális technológiát segítségül hívva on-line módon valósítjuk meg a távtanítást. Valamennyi tananyag elérhetővé válik, s a diákok otthonában fellelhető tankönyvek is remekül használhatók - természetesen kiegészülve az intézmény által nyújtott útmutatás mellett.

Tájékoztatás - Orvosi vizsgálat

2020, MÁRCIUS 16

Kedves Szülők! Kedves leendő Trefortosok!

2020.03.16-tól, új oktatási munkarend szerint működik iskolánk. A Kormány határozatot adott ki (Kormány 1102/2020. (III. 14.) Korm. határozata a koronavírus miatt a köznevelési és szakképzési intézményekben új munkarend bevezetéséről), melyben előírják, hogy a diákok nem látogathatják az iskolát.

Tájékoztatás - Szintvizsgák

2020, MÁRCIUS 16

Kedves Szülők! Kedves Diákok!

Tekintettel a kialakult helyzetre, arról tájékoztatjuk önöket, hogy a szintvizsgák határozatlan időre elhalasztásra kerülnek, ez nem befolyásolja a tanév befejezését, a tanulók a tanév végén a helyzet normalizálásával elkezdhetik a nyári gyakorlatot és a következő tanévben külső gyakorlatra mehetnek.

Tisztelt Szülők, Gondviselők!

2020, MÁRCIUS 16

Kedves Tanulók!

Tájékoztatás - Felnőttképzés

2020, MÁRCIUS 16

Tisztelt Felnőttképzési Hallgatók!

Felnőttképzéssel kapcsolatos tudnivalók: 2020. március 16-án, hétfőtől a korábbi információk kiegészítéseként a felnőttképzési tanfolyamok további utasításig felfüggesztésre kerülnek.. Kérünk minden tanfolyami hallgatót, amennyiben problémát észlel vagy kérdése van, abban az esetben elsődlegesen a tagiskolája igazgatójához forduljon, vagy az ugyfelszolgalat@bszc.hu címen vegye fel velünk a kapcsolatot.

Tájékoztatás a Békéscsabai Szakképzési Centrum tanulói számára- gyakorlati oktatás

2020, MÁRCIUS 15

Tisztelt Tanulóink!

Magyarország Miniszterelnöke 2020.03.16-án, hétfőtől új oktatási munkarendet helyezett kilátásba! Jövő héttől a diákok nem látogathatják az iskolát, s ezzel párhuzamosan a digitális technológiát segítségül hívva on-line módon valósítjuk meg a távtanítást. Valamennyi tananyag elérhetővé válik, s a diákok otthonában fellelhető tankönyvek is remekül használhatók - természetesen kiegészülve az intézmény által nyújtott útmutatás mellett. A miniszterelnöki ígéret szerint sem az év vége, sem a megszervezésre kerülő érettségi és szakmai vizsgák nincsenek veszélyben!

Tájékoztatás a Békéscsabai Szakképzési Centrum Pedagógusai és Szakoktatói számára

2020, MÁRCIUS 14

Tisztelt Kollégáink!

Az előttünk álló időszak soha nem látott feladatok elé állítják Magyarország valamennyi állampolgárát. Kérem Ön is legyen segítségünkre, hogy mihamarabb túllendülhessünk a koronavírus által kialakult helyzeten.