Hírek 2021. december

Felhívás: 2022 tavaszi tanulmányi utak

2021, DECEMBER 20

A 2022-es év alábbi két tanulmányútja kerül meghirdetésre.

Sikeresen szerepeltek a Trefortos tanulók a Hajnal Imre Matematika Tesztversenyen

2021, DECEMBER 17

A Bolyai Társulat Békés Megyei Tagozata által szervezett XXIV. Hajnal Imre Matematika Tesztversenyen vettek rész iskolánk tanulói. A sikeresen versenyző Trefortos diákok az iskolánk könyvtárában vették át értékes díjaikat.

Kiemelkedő teljesítményű iskolák között kapott helyet a Trefort az Oktatási Hivatal kompetenciamérésének eredménye szerint

2021, DECEMBER 14

Az Országos kompetenciamérés (OKM) elsődleges célja, hogy minden iskola számára biztosítsa azokat az objektív mutatókat, amelyek segítik intézményük önértékelését, és lehetővé teszik, hogy az intézmény vezetői, a fenntartó és nem utolsósorban a szülők kellőképpen megalapozott képet kapjanak, amely alapján össze tudják hasonlítani az iskolák teljesítményét.

Nyílt nap (3) - 2021.december 11.

2021, DECEMBER 11

2021.12.11-én megtartottuk harmadik nyílt napunkat. Rendezvényünk középpontjában a informatika és épületgépészet szakmaterületek voltak. Meghívott partnerünk a Pix VR Training Kft volt,akik a virtuális valóság oktatási lehetőségeiről tartottak bemutatót.  

III. Trefort E-Sport Napok

2021, DECEMBER 03

III. Trefort E-Sport Napok

2021, DECEMBER 03

III. Trefort E-SPORT Napok újratöltve! Várunk minden kedves érdeklődő diákot a III. Trefort E-SPORT Napokra a Békéscsabai Szakképzési Centrum Trefort Ágoston Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium szervezésében. Gyertek el és küzdjétek fel magatokat a dobogóra! Ha nincs csapatod de szívesen részt vennél, akkor se keseredj el, megpróbálunk keresni társakat!