Hírek

2020-06-12

A 2019/2020-as tanévben a kétéves képzés keretében két osztály érettségizett iskolánkban. A 13/1 osztály nappali tagozatán 22 fő, esti munkarend szerinti oktatásban 5 fő, mivel egy tanuló a járványra hivatkozva elhalasztotta az érettségit. 

 


Mindkét osztályba olyan tanulók kerültek, akik már szakmai bizonyítványokkal rendelkeztek. A járvány miatti intézménybezárások legjobban az érettségizők dolgát nehezítette meg, hiszen a vizsgák előtt hetekig nem járhattak iskolába. A tanárokkal, illetve az egymással való személyes kapcsolat természetesen mindenkinek hiányzott, a ballagást sem lehetett a régi, hagyományos keretek között megtartani.

A 13/1 osztályból sokan és szívesen vettek részt iskolai rendezvényeken, nyílt napokon, sportrendezvényeken. Kiemelkedik közülük Papp Dorina, Bandrus Klaudia, Kardos Alexandra, Czinanó Jenő és Palkó József.
Az érettségi írásbeli és szóbeli vizsgái is mind rendben lezajlottak. A legjobb teljesítményt Vozár Richárd nyújtotta, aki matematikából 96 pontot ért el a maximális 100-ból.


Érettségizettjeinknek gratulálunk és további sikeres életutat kívánunk!
A bizonyítványosztásról készült képeket ITT tekinthetik meg.

Keresztiné Juhász Ágnes osztályfőnök beszámolója