Hírek

2023-10-17

„A minőségi gépész szakképzéshez, technikusképzéshez szükséges korszerű műhelyek, tanműhelyek, laborok kialakítása, fejlesztése„ regionális szakmai rendezvénynek adott otthont a Békéscsabai Szakképzési Centrum konferenciaterme.

A BSzC Trefort Ágoston Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium, a Békés Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, valamint az INNOVADIDACT közös szervezésében megrendezett gépész szakmai napon tanulóink, oktatóink és a rendezvény iránt érdeklődők betekintést nyerhettek a Békés megyei gépész szakképzés helyzetébe. 
A szakmai napon az előadók rávilágítottak a cégek szerepvállalásának jelentőségére, bemutatták a szakma legújabb technológiai vívmányait. Képet kaphattunk a jövő CNC forgácsoló oktatótermeiről, a hegesztés robotizálásának lehetőségeiről, a mérőtermek, anyagvizsgáló laborok komplex fejlesztésének szükségességéről. 
A rendezvényt a GRIMAS Kft., az ELMAGGÉP Kft., a ReWeRob Solutions Kft., KL-SYSTEM Kft., REHM Kft., Enterprise Kft., a Büll & Strunz Kft., INNOVADIDACT Bt. kiállításai és előadásai színesítették. 
Köszönjük a cégek és az előadók munkáját!
 

GALÉRIA