Hírek

2020-06-10

Az alternatív gépjárműhajtási technikus szakmai vizsgái is rendben és hibátlan eredményességgel lezajlottak.

Ezek alapján mind a 22 fő vizsgára jelentkezett technikusjelölt átvehette bizonyítványát, 12 fő jeles eredménnyel. A vizsgacsoport a 12 fős nappali tanrendű és a 10 fős esti tanrendű osztályokból tevődött össze.


Vizsgázók:
Balogh Alfréd, Braun Krisztián Attila, Bregesbauer Márk, Gombár Ferenc Csanád, Gombkötő Dávid István, Kajári Zoltán, Kövér Péter Sándor, Lovas Ákos Ferenc, Nagy Márk László, Papp László, Szabó Richárd, Vári Tamás.

Balázs László, Gyeraj Zoltán Pál, Horváth Tamás, Kardos László, Katona Endre, Kertész Péter, Kiss Péter, Ravai Attila, Szász Imre, Szigeti Sándor.


Országos Szakmai Tanulmányi Versenyen Braun Krisztián Attila tanulónk az első három helyezett között jutott a döntőbe, így az írásbeli és az egyik gyakorlati vizsgarész letétele alóli mentességet, és ez alapján jeles értékelést kapott. Elért eredményét, a Meszlényi-Autó Kft. képviseletében Meszlényi Dániel marketing és PR vezető egy ingyenes elektromos autó tesztvezetéssel ismerte el.

A vizsgára való felkészülés és a vizsgatevékenység során mindenki a különleges helyzetnek megfelelően, kellő fegyelmezettséggel vette az akadályokat, és megfelelt a digitális tan-, és vizsgarend kihívásainak.
Külön köszönet jár a gyakorlati vizsgára való felkészülésben és a gyakorlati vizsga lebonyolításában nyújtott nélkülözhetetlen segítségéért a Meszlényi-Autó Kft.-nek.

A frissen végzetteknek gratulálunk, és további sikerekkel teli szakmai életutat kívánunk!
A bizonyítványosztásról készült képeket ITT tekinthetik meg.