Hírek

2020-05-25

A Békéscsabai SZC Trefort tagiskolájának hegesztő tanműhelye 2 hónap kényszerpihenő után újra benépesült.
2020. május 18-tól megkezdődtek a hegesztő szakmai vizsgák, kettő nappali tagozatos és egy felnőtt oktatásban résztvevő osztály tanulói adhattak számot az eddig megszerzett tudásukról.


A vizsga lebonyolítását nehezítette, hogy a tanulóknak az egyéni védőeszközökön kívül, szájmaszkban kellett dolgozniuk és ügyelni az egészségügyi védőtávolság betartására.
A vizsgák rendben és fegyelmezetten lezajlottak, mindenki a tőle elvárható precizitással készítette el a vizsga munkadarabot. 
A vizsgák lezárultával, 31 tanuló szerezhet Hegesztő szakképesítést.
Ők név szerint a következők: Balog Róbert, Bancsók Tibor István, Budai Attila, Debreczeni Patrik, Fagyas Dávid, Füri Zoltán, Jenei Norbert, Kiss Attila, Kozák Dávid, Köleséri Dominik, Makra Zsolt Hunor, Nagy Gábor, Orbán Gábor, Pap Szabolcs, Paróczai Gábor, Rádi Zoltán, Rebi Roland Márió, Salamon János, Szekeres József, Szőke Sándor, Ürmös Róbert József.
 

A bizonyítvány átadóján Füri Zoltán, Rebi Roland Márió és Szekeres József is külön oklevélben részesültek tanulmányi eredményeik és a közösségért végzett munkájuk elismeréseként.

A frissen végzetteknek gratulálunk, és további sikerekkel teli szakmai életutat kívánunk!