Hírek

2020-06-05

Ma került sor a számos villanyszerelő osztály közül, a felnőtt tanulók szakmai vizsgájának zárására. Ennek során minden tanuló egy új szakmával a kezében távozott.

A korábban lezajlott gyakorlati vizsga során a tanulók számot adtak az elmúlt két évben szerzett tudásukról, bebizonyítva, hogy család és munka mellet nem kevés áldozat vállalással, de el lehet sajátítani egy ilyen komplex szakmát.

A nagy létszám és a kialakult vírus helyzet miatt, több csoportban és több napon át zajlott a vizsga. A feladatok érintették mind az összetett világítási rendszereket, mind a villamos gépek vezérlésével kapcsolatos szakmai kihívásokat, valamint a különböző szerelési technikák sajátosságait, illetve a beüzemeléshez elengedhetetlen mérési feladatokat.

A villamos munkaközösség elismeréssel adózik a vizsgázók jó színvonalú munkájához. Kitartást kíván az egyre szerteágazóbb villamos szakma gyakorlásához!

Immáron villanyszerelő kollégák:
Balogh Róbert,  Bíró Márkó,  Brád Gábor,  Erki Gergely,  Győri Sándor,  Hegyesi Szabolcs,  Kacz Zoltán,  Kotroczó Béla,  Molnár Zoltán,  Oláh Attila,  Onody Márton, Pál Péter,  Petrovszki János,  Rajeczki-Balázs Krisztián,  Sárvári Tamás György,  Somosi Róbert,  Torma Roland,  Tóth Miklós,  Turcsik László,  Varga András,  Varga László,  Winter Benjámin.

A frissen végzetteknek gratulálunk, és további sikerekkel teli szakmai életutat kívánunk!