Hírek

2022-08-30

Tisztelt Szülők! Kedves Tanulóink!
 

A 2022/2023.tanév ünnepélyes megnyitója 2022. szeptember 1-én lesz. Minden tanulónak 07.45- kor kezdődik az első óra. A kilencedikeseknek (9/A, 9/B, 9/C, 9/1, 9/2,9/3, 9/4), az újként kezdő érettségi utáni technikus képzésben résztvevő osztályoknak ( 13/D,13/E,13/F),  a 2 éves nappalis érettségizőknek (12/1,12/2) és a KSZ/11/1 osztálynak az ünnepélyes tanévnyitó 08.00 órakor kezdődik.
A felmenő évfolyamokon a tanévnyitó ünnepség 09.35-kor lesz. 
Minden tanuló az alkalomnak megfelelő ünnepi öltözetben jelenjen meg! (fehér ing, fekete alj, nem szaggatott farmer, nem rövidnadrág!) 
Az első két tanítási napon minden tanuló az osztályfőnökével lesz. Az első tanítási napon 5 óra lesz az megtartva. Az osztályok és a tantermek beosztása a mellékletben található. Az új első évfolyamosok melléklete osztálynévsorral kiegészített.
Arra kérjük a 9.évfolyamos szülőket, hogy a tanévnyitó napján kísérjék el gyermeküket az iskolába, hiszen lesznek olyan dokumentumok, amelyeket alá kell írniuk. Aláírásukkal tanúsítják, hogy megismerték és elfogadták az iskola dokumentumait. A szülői nyilatkozatok aláírásával válik teljes jogú diákká gyermekük. A nyilatkozatok aláírása csak az iskolában lehetséges, melynek helyszíne az iskola ebédlője.
Szeretnénk továbbá tájékoztatni a szülőket, hogy az iskola házirendje szerint minden tanulónak rendelkeznie kell RFID kártyával, amely az étkezéshez és az iskola elhagyásához szükséges. Az eszközt már az első napon bérelniük kell a tanulóknak, melynek letéti díja 1000 Ft. Ez az összeg álljon a tanulók rendelkezésére! A tanulói jogviszony megszűnése után ezt az összeget a tanulók visszakapják.

Az első napra minden tanuló hozzon magával egy jegyzetfüzetet és íróeszközt. 

Hamarosan találkozunk!


                                                        Üdvözlettel: Kiss Mihály
                                                                igazgató


 Békéscsaba, 2022. augusztus 29.

A tanévnyitó terembeosztása az alábbi táblázatban tekinthető meg.