Hírek

2022-10-18

A rendezvény a gyulai Erkel Ferenc Művelődési Központban került megrendezésre (5700 Gyula, Béke sugárút 35). A helyszín 7 óra 30 perckor nyitotta kapuit. Maga a rendezvény 9:00 órakor kezdődött és 14:00 óráig tartott. A Művelődési Ház épületében kiállítók a földszinten, első és második emeleten kaptak helyet. Mi a második emeleten foglaltuk el a helyünket, ahol elhelyeztük a Trefort iskolánkat népszerűsítő és propagáló bemutatási anyagot.

Többek közt egy 3D nyomtatót üzemelés közben, és az ezzel készített „Thor kalapácsot” és egyéb kiállított tárgyakat. Továbbá az asztalon egy iskolaismertető bemutató videó folyamatos lejátszás mellett népszerűsítette képzéseinket és Iskolánkat ami laptopról ment. Rendelkezésünkre állt még pár fémalkatrész mint kiállított kész munkadarabok, ami forgácsolási technológiával készültek illetve ismertető szórólap az iskolánkba folyó képzésekről.

A rendezvény szervezője a Gyulai Ifjúsági Központ volt, aki a Művelődési Házba meghívta a gyulai általános iskolákat és a továbbtanulás előtt álló nyolcadikos tanulókat, akiknek próbáltuk népszerűsíteni a saját standunknál a Trefortot és képzéseinket. Az érdeklődő tanulók eléggé nagy számban jöttek és tekintették meg a standunkat. Igyekeztünk a kérdéseket minél érthetőbben és jobban megválaszolni, hogy a megfelelő információkkal megkönnyítsük a pályaválasztást.

Megítélésem szerint sikeres volt a börzén való részvétel.

                                                                                                            Árgyelán György oktató