Hírek

2022-01-19

A III. Trefort E-Sport napokat a Covid19 járvány miatt 2021 tavaszán elhalasztotta a Békéscsabai Szakképzési Centrum Trefort Ágoston Technikum, Szakképző Iskola és Kollégiuma. Ennek a versenynek a megrendezésére került sor 2022. január 12-14 között. Mindhárom nap külön megmérettetést tartogatott a jelentkezők számára, akik szép számmal akadtak a versenyen.

A felvett mérkőzések visszanézhetőek a következő címen:
https://www.youtube.com/channel/UCmDbdfepYvNAHLubgupwIqw
vagy a Twitchen: https://www.twitch.tv/trefortesport/videos

A csütörtöki napon a jelentkezők a Riot Games FPS játékának, a Valorant arénájában csaphattak össze, hogy kiderüljön melyik csapat tud a többi fölé kerekedni, a pörgős és villámgyors reflexeken múló lövöldében. A versenynapra az 5 fős csapatokból 16 jelentkezett, így 13-án az ebédlőben közel 80 versenyző várta, hogy az eseményt Vér Ferenc egy rövid tájékoztatóval megkezdje. 
A versenynapra 2 informatikatermet kaptunk, hogy a lehető leggyorsabban sorra tudjon kerülni mindenki. Amíg a kezdő csapatok előkészültek a többi játékos elfoglalhatta helyét az E-310-es teremben ahol egy szélesvásznú nagyképernyős tévén szurkolhattak a csapatoknak. A nap folyamán a várakozók étkét egyszerű szendvicsekkel csillapítottuk. A többi várakozó az iskolai könyvtárban pihenhetett.

 

Az első kört a következő táblázat fogja szemléltetni. Zöld háttérrel a győztesek, pirossal azok akik nem jutottak tovább. Minden csapatnak az Icebox nevű pályán kellett kezdenie és a későbbi körökben pedig az ellenfél mellé pálya is társult.

A csapat

GSZI elit

Gypsy curidors

Potato players

Imagine Losing

Las Kigyos

Öcsikék

Radiátor

Easy

Sün esőprt

Mrew

Uganda

Treforce

Jankay 5a

Nyírmeggyesi bakuganok

Emphaty

8 csapat maradt a 2. körre 

GSZI elit

Las Kigyos

Potato players

Sün e-sport

Radiátor

Treforce

Emphaty

Mrew

 

A 3. forduló már az elődöntő volt a legjobb 4 csapattal ahol a 3. helyért a Sün e-sport küzdhetett a Mrew-vel a döntőben pedig a Radiátor csapata a GSZI elittel.

Radiátor

Sün e-sport

Mrew

GSZI elit

 

A győzelmet a GSZI elit nem tudta elnyerni így ők zártak a 2. helyen a győztes pedig a Radiátor csapata lett- Gratulálunk a játékosoknak szép nap volt!

 

Nézd meg a többi képet is a galériában!
Az esemény nem jöhetett volna létre támogatóink nélkül, akiknek ezúton is köszönjük a felajánlásokat!