Hírek

2021-10-11

Szinte tökéletes őszi időjárásban szeptember 24-én rendezték az idei, immár XX. Haditorna versenyt. Kilenc kötelező és két fakultatív versenyszámban mérhették össze a megyei általános és középiskolák csapatai tudásukat: pl. fegyvereses terepfutásban, lövészetben, fegyverszerelésben, tereptanban stb.

A békéscsabai Repülőtéren a nagy szél több versenyszámot is megnehezített, de iskolánk csapata ennek ellenére is szépen helytállt. A négyfős TREFORCE csapat tagjai: Kósa Bence 11/B, Valkovszki Attila 9/A, Szabó Attila 9/A, Sipiczki-Kiss Marcell 9/A. A kilencedikesek első alkalommal vettek részt, Bence viszont már harmadszorra tette próbára magát. A legeredményesebbek az elsősegély-nyújtási ismeretekben és tereptanban voltunk, ahol a kb. 2600 m össztávolságban lévő tárgyak távolságának becslésénél mindössze 48 m-t tévedtünk. 
A csapat haditornás pólót és emléklapot kapott ajándékba a rendezőktől és mindenkit finom ebéddel vendégeltek meg. Jövőre visszavárjuk a régi csapatot és az érdeklődő újakat is!
Szép volt fiúk!


balról: Sipiczki-Kiss Marcell, Valkovszki Attila, Szabó Attila, Kósa Bence