Hírek

2020-06-22

Braun Krisztián Attila, alternatív gépjárműhajtási technikusként végzett tanulónk élménybeszámolóját olvashatják egy hétvégi elektromos autós tesztvezetés eseményeiről, melyet az Országos Szakma Kiváló Tanulója versenyen elért eredményéért kapott jutalmul a Meszlényi Autó Kft-től.
 

  


…”Nagy meglepetés volt számomra a felajánlás, melyet a szakmai bizonyítványosztási ünnepségen kaptam meg. Alternatív gépjárműhajtási technikusként végeztem az iskolában, az elektromos autók diagnosztizálását, belső telematikai rendszerek frissítését, szerviz és karbantartási feladatok végzését tanultuk, de hosszú távon nem vezettem még elektromos autót. Nagyon örültem, hogy egy teljes hétvégére megkapok egy autót és oda megyek vele, ahova csak szeretnék. 
Ünnepélyes keretek között vettem át a „kulcsot” Meszlényi György cégvezetőtől a szalon telephelyén, majd elindultam…
Szombaton Szabadkígyóson és Szarvason kirándultunk a családommal. Anyukám és barátnőm a szarvasi Mini Magyarország kiállítást és az Arborétumban tett látogatást nagyon élvezte. 
Vasárnap Makón voltunk, sétáltunk egy nagyot a Lombkorona ösvényen, majd a nap hátralévő részét a makói kalandparkban töltöttük.
Az út során többen megállítottak és kérdezgettek az elektromos autók használhatóságáról. Azt kell tudni, hogy az elektromos autók esetében a környezetszennyezés nulla, „üzemanyag” felhasználás csökken, és a vezetői élmény; jobb gyorsulás, nagyobb nyomatékok jellemzik ezeket az autókat.
Nagyon köszönöm az iskolának, tanáraimnak, a MeszlényiAutó Kft.-nek ezt a hatalmas élményt!”…

  


Az átadóról és a tesztvezetésről készült képeket ITT tekinthetik meg.